Spring til indhold

Gratis levering
Fra 599 kr.

Miljø- og allergivenlig
Phthalatfri og ØKO-TEX®

Hurtig levering
1-3 dage

Ingen folder
Sendes på rulle

Miljø- og allergivenlig

1-3 dages levering

Ingen folder

Salg til offentlige institutioner hos Textil & Voksdug

Duge til børnehaven, vuggestuen, plejehjem og skolen

Vi tilbyder betaling med EAN fakturering til offentlige institutioner. Vi har et stort udvalg af voksduge og akrylduge som er lette og praktiske duge til hverdagens daglige brug.

Med en praktisk dug, er bordet let at tørre af. Vi har et stort udvalg af duge med motiver, som passer til alle aldersgrupper. Vi har sjove og lærerige duge til børn, hvor man kan tale om motiverne på dugen. Alternativ kan man anvende en klar plast, ligge billeder under den klare plast fx af børnene eller lærerige ting.

En dug kan være med til, at skabe en hyggelig stemning og samtidig være praktisk. Endvidere er dugen let at rengøre og rulle af på paprør efter brug. Med voksduge til venlige priser, kan man vælge at skifte motiv til forskellige lejligheder.

Fordelene ved at vælge en Akryldug eller voksdug

  • Dugen er modstandsdygtig overfor snavs og pletter
  • Tørres af med en fugtig klud
  • Hurtig og let at rengøre
  • Spar tid og penge, da dugen ikke skal sendes til rens eller vaskes
  • Lang holdbarhed
  • Stort udvalg af farver og dessiner

Akryldug

Akryldug er en stofdug med to lag akryl og et lag teflon. Denne overfladebehandling gør dugen vandafvisende samtidig med, at det stadig er en blød dug. Akryldugen kan let tørres af med en fugtig klud.

Vores Akrylduge er kvalitets duge, hvor mad og drikke let kan fjernes. Da alle vores duge sælges på metermål kan vi let tilpasse dugene så de passer til dine behov.

Se vores store udvalg af akrylduge her

Voksdug

En voksdug er en praktisk PVC-dug som mere eller mindre er et must-have.

En voksdug er let rengøre og passe i daglig brug. Den er med til at skabe en hyggelig stemning. Der er designs til alle typer lejligheder, alt fra den klassiske til den mere minimalistiske.

En voksdug er utrolig slidstærk og kan let rengøres med en fugtig klud. En voksdug kan også anvendes som legetøjs underlag, når der skal males eller tegnes. Dugen kan også bruges på gulvet ved leg, så man undgår ridser og skrammer på trægulvet. Vi har et stort udvalg af voksduge, der er både diskrete og iøjnefaldende udgaver, der er praktiske og pæne at se på for både børn og voksne.

Se vores store udvalg af voksduge her

Professionel samarbejdspartner

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og sikre dig professionel vejledning med fagligt og dygtigt personale. Vi har indgående branchekendskab og mulighed for, at levere duge i nye og moderne designs. Vi har et stort sortiment og mulighederne er mange, kontakt os for yderligere information.

Lad os hjælpe dig med at vælge dug

Send en mail på [email protected] så giver vi gerne et kald og tager os god tid til at rådgive dig.

Ønsker du at se vores kvaliteter af Akrylduge eller et udpluk af duge som passer til dine borde, sender vi vareprøver. Skriv en mail så kan vi guide dig, igennem vores sortiment som passer til dig!