Spring til indhold

Gratis levering
Fra 599 kr.

Miljø- og allergivenlig
Phthalatfri og ØKO-TEX®

Hurtig levering
1-3 dage

Ingen folder
Sendes på rulle

Miljø- og allergivenlig

1-3 dages levering

Ingen folder

Erhvervskunder hos Textil & Voksdug

Duge på metermål

Duge til Restaurant, Café, Hotel og Kantine

Spar tid og penge ved valg af en Akryldug. Brug tiden på kunden, giv dem en god oplevelse, lad dem ikke vente. Med en Akryldug undgår du håndteringen af, at skifte dug og bordet er lynhurtigt klar til nye gæster.

Spar penge og undgå bekymringer om vask og rens af din dug

Ved at vælge en Akryldug, undgår du de månedlige omkostninger til vask og rens. Lad os hjælpe dig, med at finde frem til den bedste løsning på duge, så du fremover kan spare tid og penge.

Lad dine kunder sætte sig til bords ved et veldækket bord og skab en hyggelig stemning med en flot Akryldug. Vi har et flot sortiment af kvalitets Akrylduge og Voksduge, samt antiskid og lækker blød klar plast.

Fordelene ved at vælge en Akryldug

  • Dugen er modstandsdygtig overfor snavs og pletter
  • Tørres af med en fugtig klud
  • Hurtig klar til nye gæster
  • Spar penge, da dugen ikke skal sendes til rens
  • Lang holdbarhed
  • Stort udvalg af farver og dessiner

Akryldug er en stofdug med to lag akryl og et lag teflon. Denne overfladebehandling gør dugen vandafvisende samtidig med, at det stadig er en blød dug. Akryldugen kan let tørres af med en fugtig klud. Vores Akrylduge er kvalitets duge, hvor mad og drikke let kan fjernes. Da alle vores duge sælges på metermål kan vi let tilpasse dugene så de passer til dine behov.

Professionel samarbejdspartner

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og sikre dig professionel vejledning med fagligt og dygtigt personale. Vi har indgående branchekendskab og mulighed for, at levere duge i nye og moderne designs. Vi har et stort sortiment og mulighederne er mange, kontakt os for yderligere information.

Lad os hjælpe dig med at vælge dug

Send en mail på [email protected] så giver vi gerne et kald og tager os god tid til at rådgive dig.

Ønsker du at se vores kvaliteter af Akrylduge eller et udpluk af duge som passer til dine borde, sender vi vareprøver. Skriv en mail så kan vi guide dig, igennem vores sortiment som passer til dig