Sådan vinder du en elegant voksdug til spisebordet

En flot dug løfter dit bord fra hverdag til elegant og exceptionelt.

Vi har lige fået flere spændende nye duge på lager – og vil gerne give dig muligheden for at vinde en smuk, elegant voksdug til spisebordet.

Du skal “synes godt om” konkurrence opslaget på Facebook, og derefter i kommentarfeltet skrive hvilken af de 4 duge vist her på siden du gerne vil vinde. Du skal bare skrive nummeret på dugen.

Du kan læse konkurrencens øvrige betingelser længere nede på siden. Vi trækker lod mellem alle deltagerne mandag d. 30. november.

Held og lykke.

Med venlig hilsen

Tanja og Kim

Konkurrencebetingelser

  • For deltage skal du skrive nummeret på den dug du gerne vil vinde i kommentarfeltet i Facebook opslaget og “synes godt om” konkurrencen eller Textil & Voksdug.
  • Vinderen udtrækkes blandt samtlige deltagere der opfylder betingelserne beskrevet i Facebook opslaget og her på siden.
  • Vi offentliggør vinderen på vores Facebookside og i kommentarfeltet under konkurrence opslaget når konkurrencen er afsluttet.
  • Vi leverer dugen så den passer til dit bord – dog maksimalt op til 3,5 meter i længden.
  • Vi leverer dugen fragtfrit til dig, i Danmark, rullet på rør uden folder

Andre købte

Se opslaget på facebook

Vind en flot juledug – du kan ikke julehygge for meget🎅🏻. Vælg den af de 4 flotte duge som du gerne vil vinde, og skriv…

Slået op af Textil og voksdug.dkTorsdag den 12. november 2020

Alle fortjener et sundt hjem

Vi importerer selv de fleste af vores duge. På den måde sikrer vi, at de ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Textil og Voksdug er din garanti for et sundt produkt.