Sådan vinder du en elegant tekstildug til spisebordet

En flot dug løfter dit bord fra hverdag til elegant og exceptionelt. En textildug er en coated stofdug, så du får en dug der er lige så elegant som en stofdug, og lige så praktisk som en voksdug.

Vi har lige fået flere spændende nye duge på lager – og vil gerne give dig muligheden for at vinde en smuk, elegant textildug til spisebordet.

Du skal “synes godt om” konkurrence opslaget på Facebook, og derefter i kommentarfeltet skrive hvilken af de tre duge vist her på siden du gerne vil vinde. Du skal bare skrive nummeret på den dugen, 1, 2 eller 3.

Du kan læse konkurrencens øvrige betingelser længere nede på siden.

Vi trækker lod mellem alle deltagerne mandag d. 7. september.

Held og lykke.

Med venlig hilsen

Kim Jakobsen

Se konkurrencen på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtager du besked om nyheder, gode tilbud og konkurrencer.

Fordi vi er glade for at du gerne vil høre fra os, giver vi dig 15% i rabat på dit første køb – når du tilmelder dig sender vi dig en rabatkode på email du skal taste inden du betaler.

Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev.

* Skal udfyldes

Mest solgte

Konkurrencebetingelser

•  For deltage skal du skrive nummeret på den dug du gerne vil vinde i kommentarfeltet   i Facebook opslaget og “synes godt om” konkurrencen         eller Textil & Voksdug.

•  Vinderen udtrækkes blandt samtlige deltagere der opfylder betingelserne beskrevet i Facebook opslaget og her på siden.

•  Vi offentliggør vinderen på vores Facebookside og i kommentarfeltet under konkurrenceopslaget når konkurrencen er afsluttet.

•  Vi leverer dugen så den passer til dit bord – dog maksimalt op til 3,5 meter i længden.

•  Vi leverer dugen fragtfrit til dig, i Danmark, rullet på rør uden folder

ØKOTEX100 certifiserede produkter

Hos Munke-tex er vores duge nøje udvalgt. Langt de fleste af vores duge er godkendt til OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret produkt.